Нашата гордост

Механизация

Направи връзката

Консултирай се с нас

Обади ни се

0885 59 59 57

Нашата механизация

Модерна техника и оборудване

Нашата флота от машини и съоръжения е поддържана в отлично състояние и е оборудвана с най-новите технологии, което ни помага да осигурим най-доброто в строителството за нашите клиенти.

Багери

Една от основните машини, с които разполагаме, е багерът. Той е изключително полезен за изкопни работи, като копаене на фундаменти, издълбаване на канали и изравняване на терен. Багерът е оборудван със силна хидравлична система и различни приставки, което ни позволява да извършваме разнообразни задачи.

Товарачи

Друга важна машина е товарачът. Той се използва за пренасяне на тежки материали като пясък, камъни и строителни блокове. Товарачът е със специално проектирана кофа, която може да се накланя и вдига, за да улесни зареждането и разтоварването.

Бетоновози

Бетоновозът е оборудван със специален резервоар, който задържа бетонът в пътното движение. Той е проектиран да запазва бетона в оптимално състояние, предотвратявайки неговата затвърдяване или разделение. Бетоновозите също така разполагат с мощна помпа и разливна система, които ни позволяват да разпределяме бетона точно на желаното място.

Бетонпомпи

Бетоновата помпа разполага със специален резервоар, където бетонът се смесва и се поддържа в подвижно състояние. Чрез помпата и тръбната система бетонът се прехвърля от резервоара и се подава точно на строителното място. Това позволява постигането на висока точност и равномерно разпределение на бетона, което е от съществено значение за качественото изпълнение на строителните ни проекти.

Товарни автомобили

Товарните автомобили ни помагат да доставяме различни строителни материали като пясък, камъни, цимент и строителни блокове на работните места. Те са проектирани да носят големи товари и са оборудвани с висококачествени каросерии и мощни двигатели, което гарантира ефективност и надеждност при транспортирането.

Булдозери

За извършване на големи земни работи, използваме булдозери. Те имат мощен двигател и големи метални остриета в предната част, които се използват за разтоварване и изравняване на големи площи от земя. Булдозерите ни позволяват да бъдем ефективни и да извършваме работата бързо и ефикасно.

Други машини

В нашия строителен бизнес разполагаме с разнообразие от други машини, които са от съществено значение за успешното изпълнение на нашите проекти. Тези машини са проектирани да ни помагат в различни аспекти на строителството и да ни осигурят ефективност и прецизност в работата.

Ние сме тук, за да помогнем

Свържете се с нас

Ако имате въпроси, коментари или запитвания относно нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

12 + 3 =